Köszönöm!

Véget ért egy nagy menet. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki szavazatával a Liberálisokat támogatta Óbudán és Békásmegyeren! 

A Liberálisok átlagos, egyéni körzetekben elért eredménye ebben a kerületben felülmúlja a budapesti átlagot: 2,91%. Ez több mint a parlamenti küszöb fele. Ennyi telt másfél év munkájából. Most van három évünk, hogy mellé tegyünk még dupla ennyit, és hogy a 2018-as választáson már ne kelljen izgulnunk azon, hogy önállóan bekerülünk-e a parlamentbe. 

Bodnár Zoltán 2% fölötti eredménye, valamint a Liberálisok Óbudán és Békásmegyeren nyújtott, 2,91%-os eredménye bebizonyította számunkra, hogy van igény arra, amit csinálunk. Egy nagyon hosszú útra léptünk a mai napon. Az alapkövét az elmúlt hetekben tettük le. Megyünk tovább, nem állunk meg, nem adjuk fel! Ellenzéket építünk, mert nem hagyhatjuk elveszni a magyar társadalmat abban a rettenetes helyzetben, amelyet a Fidesz illiberális törekvései teremtettek. 

Az Európai Unió egyik tagállamában egyszerűen teljesülnie kell a jogegyenlőségnek, a lelkiismereti- és vallásszabadságnak, a szólásszabadságnak, a sajtószabadságnak, a kisebbségek védelmének... Olyan értékeket vett el az elmúlt négy év a magyaroktól, amelyek nélkül európai ember nem tud élni. Azért küzdünk, hogy visszaszerezzük őket. Ha valaki azt gondolja, hogy ez liberálisok nélkül sikerül, téved. 

mire van szüksége Magyarországnak.jpgKöszönöm a rengeteg biztatást, támogatást! Ígérem, úgy fogok dolgozni a következő években, hogy ne okozzak csalódást!

molinok_vaclav.jpg